Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Raspberry Pi quad NAS z Radxa SATA HAT

Dual / Quad SATA HAT je zasnovan za Raspberry Pi 4 in ROCK Pi 4, Penta SATA HAT pa je zasnovan samo za ROCK Pi 4.

Dvojna / štirikolesna kapa SATA

Quad sata hat angle.png

Dual / Quad SATA HAT uporablja vodila USB3 na Raspberry Pi 4 ali ROCK Pi 4, ima naslednje funkcije:

Za 3,5-palčni HDD je za napajanje HDD-ja in samega Raspberry PI potreben standardni ATX PSU. S 4 3,5-palčnimi trdi diski naj bo PSU 60 W ali več.


Quad sata hat 35 hdd.jpg

Za 2,5-palčne trde diske lahko samo uporabite USB PD / QC napajalnik (zadostuje 30W napajalnik), da napajate HDD / SSD in sam Raspberry Pi 4.

Quad sata hat 25 hdd.jpg

Izvedba

Quad SATA HAT uporablja dva visoko zmogljiva JMS561 (en JMS561 za Dual SATA HAT), ki omogoča branje / pisanje do 400 MB / s s štirimi diski v RAID0 načinu.

Penta SATA HAT

Penta sata hat angle.png

Penta SATA HAT uporablja M.2 / PCIe na ROCK Pi 4, da se razširi na do 5x SATA vrata, deluje samo za ROCK Pi 4. Prilagodimo štiri notranje SATA in eno eSATA zasnovo, ki omogoča povezavo prožno, če uporabnik želi uporabite zunanje diske.

eSATA

Penta sata hat eSATA.png

Da bi v celoti izkoristili 5. SATA, smo uvedli konektor eSATA, ki ga lahko izvozite iz primera. ESATA z enim samim kablom zagotavlja tako podatke kot moč, lahko neposredno poganja 3,5-palčni trdi disk.

Izvedba

Penta SATA HAT poganja JMB585 z 2 trakovi 5Gbs PCIe vodila s pasovno širino do 10 Gbps. S 5 SSD-jem, priključenimi v načinu RAID0, lahko dosežemo do 803MB / s hitrost.

Penta sata hat 35 hdd.png

Zgornja plošča SATA HAT

Za spremljanje trdih diskov in prikazovanje nekaterih osnovnih informacij za trde diske smo zasnovali zgornjo ploščo, ki omogoča nadzor ventilatorja, informacije o naslovu IP in gumb za izklop ali delovanje strank. Prožni kabel se poveže s SATA HAT na zgornjo ploščo.

Sata hat top board.png

Programska podpora

Za nadzor in spremljanje SATA HAT smo zagotovili paket Debian. Uporabniki Raspberry Pi 4 ali ROCK Pi 4 lahko paket namestijo z eno vrstico z naslednjim ukazom:

Primer

Da bi bilo življenje enostavno in lepše videti, smo zasnovali celoten kovinski ovitek za SATA HAT z Raspberry Pi, ki lahko sprejme do štiri 2,5-palčni HDD in zgornjo ploščo.

Quad sata case coke.jpeg