Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

500 W PSU za morske tovore

PRBX-PR-2002_ENMA500D242x27-CC

Poganja ga nazivno 24V distribucija (razpon od 18 do 36V) ENMA500D24 / 2 × 27-CC zagotavlja dva izolirana izhoda 27Vdc 20A.

Spuščanje na 10V za 10s je možno prilagoditi, učinkovitost pa je> 85%.

Kadar odveč ni potreben, vendar aplikacija potrebuje dva neodvisna izhoda, je moč 540W razdeliti med dva 27V izhoda v poljubnem razmerju.


Vključena je zaščita pred vhodno povratno polarnostjo, izhodnim kratkim stikom, previsoko temperaturo, prenapetostjo in previsokim tokom, ki je zasnovan po EN60068-2-x in je skladen z varnostnim standardom EN 60950.

Zaradi tesnjenja na odpornost proti visokotlačnim in težkim vodnim brizganjem v IP56 ima PSU zunanje hladilne omare za toplotno izmenjavo med notranjimi komponentami in zunanjostjo.

"Ladje in plovila so polna električne in elektronske opreme, ki zahtevajo zanesljivo in varno napajanje," je dejal Powerbox. "Čeprav se lahko številne aplikacije napajajo s komercialnimi zunanjimi polnilnimi napajalniki, so druge zelo specifične in zahtevajo edinstvene rešitve za napajanje, ki so zasnovane za končno uporabo."

Servo motorji, ki so bili uporabljeni za delovanje 'hitro preklopnih ventilov' za varnostne namene v črpalkah za vbrizgavanje goriva, usmerjevalnih propelerjih in krmiljenju motorja, so nekatere izmed aplikacij, ki jih podjetje cilja: "Ker odpoved preprosto ni možnost pri takšnih vrstah proizvajalci opreme s hitro preklapljanimi ventili pogosto uporabljajo dva neodvisna napajanja za zagotovitev odvečnosti. Glede na to, da je oprema nameščena v zelo kompaktnih in grobih okoljih, je to lahko izziv za monterja. "