Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

UK inženiring zaostaja za projektom ventilatorjev

Ventilator-challenge-UK-logo

Pomaknite se navzdol za drug projekt UK ventilatorjev 

Imenovan Konzorcij VentilatorChallengeUK, vodi ga Dick Elsy (desno), generalni direktor katapulta, ki je prejšnji teden odložil svojo upokojitev zaradi izbruha prvega leta 19.

Konzorcij je v zadnjem tednu preučeval proizvodnjo modelov prezračevalnikov, namenjenih izpolnjevanju "hitro izdelanega sistema prezračevalnega sistema" [RMVS] na visoki specifikaciji, ki ga je razvila Regulacijska agencija za zdravila in zdravstvene izdelke [MHRA], poroča Katapult.


"Regulator je bil vključen ves čas in pričakujemo, da bo po končni reviziji neposreden in zelo hiter regulativni znak," pravi Katapult. „Podjetja v konzorciju so od vlade prejela uradna naročila, ki presegajo 10.000 enot. Konzorcij bo pospešil proizvodnjo dogovorjene zasnove na podlagi obstoječih tehnologij, ki jih je mogoče sestaviti iz materialov in delov v trenutni proizvodnji. "

Znotraj konzorcija je proizvajalec medicinskih prezračevalnikov, ki bo dobil proizvodno podporo za povečanje proizvodnje obstoječe zasnove ventilatorjev, ki ima popolno regulativno odobritev.

Konzorcij zahteva, da ga nihče ne poskuša kontaktirati neposredno s ponudbami pomoči, temveč ga prosi, da se obrne na to spletno stran vlade. "To bo pomenilo, da bomo lahko, če bomo potrebovali pomoč, napajali po tem mehanizmu in vmes lahko vso svojo energijo usmerili v nujno proizvodno nalogo."

Konzorcij VentilatorChallengeUK:

S podporo od

Povezave

Tu je specifikacija MHRA RMVS ventilatorja. Tu je druga specifikacija MHRA, minimalni standardi za sistem stalnega pozitivnega tlaka v dihalnih poteh (CPAP). Ni jasno, kateri spec VentilatorChallengeUK deluje.

Tu je bil brezplačno na voljo standard BSI ventilator.

Oglejte si tudi ta video za prototip ventilatorjev JCB, Dyson, Technology Partnership CoVent.