Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Pogoji uporabe

Ta sporazum podrobno določa pogoje www. Ocean-Components.com, če imate kakršno koli vprašanje, nam pišite!

Prosimo, natančno preberite ta pogoj uporabe in izjavo o zasebnosti, preden ste se uspešno prijavili na Ocean-Components.com .once ste uspešno prebrali, ko ste prebrali, se strinjali in sprejeli vse pogoje glede uporabe in izjavo o zasebnosti. posodobljeno različico bomo objavili na Ocean-Components.com, če bomo to izjavo spremenili. vsa vsebina sporazuma začne veljati na dan objave. če se s to revizijo ne strinjate, morate prekiniti razmerje z Ocean-Components.com.

1, PRIJAVA UPORABNIKA:

1), kvalifikacija uporabnika:
Vsi uporabniki Ocean-Components.com morajo biti Podjetje ali posameznik, ki lahko po zakonu podpiše omnibus zavezujočo pogodbo. Prosimo, ne uporabljajte naše storitve, če niste bili usposobljeni. Računa Ocean-Components.com ne morete prenesti ali prodati. Ocean-Components.com si pridržuje pravico, da začasno ustavi ali ukine vaš račun po njihovih željah.
2), Gradivo:
Vsi uporabniki morajo družbi Ocean-Components.com posredovati resnične, veljavne osebne podatke, da lahko zagotovijo normalno poslovanje. Če pride do sprememb, takoj obvestite in posodobite na Ocean-Components.com.
Vsi uporabniki Ocean-Components.com soglašajo, da sprejemajo e-poštna sporočila in sporočila od partnerjev Ocean-Components.com ali Ocean-Components.com.

2, ZASEBNOST:

Ocean-Components.com ima izjavo o zasebnosti za vse uporabnike, vključno z uporabniškim sporazumom. Morate prebrati in sprejeti izjavo o zasebnosti, da uporabite Ocean-Components.com, ko se registrirate, zato boste v obdobju uporabnikov Ocean-Components.com veljali omejitve s pravilom (in Ocean-Components.com kakršno koli posodobljeno različico izjave o zasebnosti).

3, TRGOVINA:

Vsi uporabniki pri nakupu morajo upoštevati naslednje pogoje:

4, KAKOVOST IN STORITVE PO PRODAJI:

1), glejte poprodajno storitev.
2), kakovost izdelkov.
Izdelki Ocean-Components.com bodo strogo v skladu z državnimi in profesionalnimi standardi. Če brez predhodnih standardov, bomo delovali v skladu s standardom proizvajalca, če lahko kupci brez vseh zgornjih standardov razpravljajo in se odločajo med Ocean-Components.com. Vsako težavo s kakovostjo ali izven standardov izdelkov lahko uporabniki prosijo za vrnitev ali zamenjavo.

5, VARNOST Spletne strani:

Sprejeli boste, da brez dovoljenja Ocean-Components.com v pisni obliki ne morete za kakršen koli namen vnesti nobene vrste robot, Spider ali Refresh programsko opremo.
Poleg tega se strinjate, da ne boste:

6, IZJAVA PRAVIC INTELEKTUALNE LASTNINE:

Avtorske pravice, patent, blagovna znamka, poslovna skrivnost in vse pravice, ki jih ponuja Ocean-Components.com, pripadajo Ocean-Components.com. brez dovoljenja Ocean-Components.com lahko vsakdo ali član ¡tt naloži, kopira, prenaša, revidira in uredi. V nasprotnem primeru nosi vso pravno odgovornost. Ocean-Components.com ima pravico do pomnjenja podatkovnega strežnika Ocean-Components.com, ko uporabnik uporablja storitev.

7, ODGOVOR:

Ocean-Components.com je odgovoren, da nudi tehnično podporo in se prepričajte, da je spletno mesto v dobrem stanju, poskusite se izogniti prekinitvi storitve ali prekiniti časovno omejitev v najkrajšem času in poskrbite, da bo uporabnik lahko brez težav deloval prek interneta. Ker pa zaradi višje sile ali drugih razlogov ni mogoče nadzorovati, narediti spletnega mesta se zruši ali ne more uporabljati, povzroči izgubo zapisa, sporočila ali informacij, Ocean-Components.com je neodgovornost: in vsak uporabnik, ki ponudi napačne ali nepopolne in napačne podatke, povzroči ne morete uporabljati storitve Ocean-Components.com ali utrpite kakršno koli drugo izgubo, Ocean-Components.com je neodgovornost.

8, DRUGI

Ta sporazum v vseh pogledih urejajo hongkonški zakoni. Na tej spletni strani so vsi uporabniki nepreklicno imetniki Ocean-Components.com, ki so v pristojnosti sodišča in višjega sodišča. Določbe tega sporazuma so ločljive. Če se katera koli določba tega sporazuma razglasi za neveljavno ali neizvršljivo, se določba lahko črta, preostale določbe pa se izvršijo.