Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Izpis računa

Dragi vsi uporabniki, po nakupu pri Ocean-Components.com boste prejeli naš uradni komercialni račun, prosimo, natančno preberite spodnje navodilo.

1, Navodila izdanega računa

Račun bo izdan od Ocean-Components.com. Znesek računa bo odvisen od zneska dejanskega zneska, ki ste ga plačali.
Ocean-Components.com ponuja dve vrsti računov, račun za DDV (brez davkov) in poseben račun za DDV (odbiten).
Da bi izboljšali učinkovitost delovanja in preprečili učinek vračila, bo račun izdan v 5 delovnih dneh po tem, ko bodo uporabniki dobili blago.
Vnesite pravilen naslov, kontaktno osebo in telefonsko številko, da boste zagotovili natančno dostavo računov. Če teh podatkov ne izpolnite, vam bo Ocean-Components.com poslal račun na isti naslov kot blago, ki je bilo odposlano, da vas bomo pravočasno lahko kontaktirali.

2, račun za DDV

Ocean-Components.com običajno izda račun za DDV uporabnikom, ki niso splošni davčni zavezanci.
V račun navedite ustrezno ime podjetja in davčne podatke.

3, DDV poseben račun

Če morate izdati "poseben račun za DDV", se obrnite na naše računovodstvo, sicer bo sistem Ocean-Components.com izdal račun za DDV.
Prosimo, da izpolnite in natančno preverite vse podatke na računu, Ocean-Components.com ne bo prevzel odgovornosti za kakršno koli napako.
Posebni račun za DDV vam bomo po potrditvi pošiljke poslali izrecno.
Prosimo, da vpišete ime podjetja, naslov, telefonsko številko, davčno številko, ime banke in račun, naslov za pošiljanje računov, da bodo uporabniki običajno uporabljali poseben račun za DDV, vendar morajo biti vsi izpolnjeni podatki enaki plačilu davka.
Ime podjetja mora biti ime registracije industrijske in komercialne industrije.
Naslov podjetja in telefonska številka računa morata biti enaka podatkom vašega podjetja.
Davčna registrska številka je številka << Potrdilo o davčni registraciji >>, 15 številk, običajno, natančno preverite in vnesite.
Za oba morata biti zapisana ime banke in številka računa.

4, Objave

Če uporabniki napišejo napačne podatke za poseben račun za DDV, bo Ocean-Components.com račun za DDV izdal samodejno in brez vračila.
Ocean-Components.com ne bo sprejel zahteve za ponovno izdajo posebnega računa za DDV, če smo že izdali račun po podatkih uporabnikov.

5, Prijazen opomnik

Če dvomite o izdanem računu, se obrnite na finančni oddelek Ocean-Components.com.
Če v 30 dneh po prevzemu blaga ne prejmete računa, pls pokličite službo za stranke Ocean-Components.com. Računa ne bomo izdali drugič, če nas ne morete kontaktirati v 90 dneh (od datuma naročila)
Ime izdelka na računu bo pisanje Electronic Components, številka dela bo napisana kot pravo naročilo, nobene druge posebne zahteve.

6, vrnitev računa

Če ugotovite, da podatki o računu niso naročeni, se obrnite na našo službo za pomoč strankam, če jih Ocean-Components.com nadomesti in pošlje pravilne.
Če želite spremeniti podatke o računu, se obrnite na našo stranko, po popravljeni finančni službi pa vam bomo poslali revidirani račun na vaš navedeni naslov.
Brez odobritve storitve stranke naš finančni oddelek ne bo sprejel vloge za ponovno izdani račun iz telefona, faksa, e-pošte.