Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Izjava o zasebnosti

Ocean-Components.com varuje vaše osebne podatke in jih ne razkriva, izposoja ali prodaja tretjim osebam.

Zbirka

Lahko obiščete našo spletno stran, ne da bi nam povedali, kdo ste, ali nam pošljete kakršne koli osebne podatke. Ko želite zahtevati ponudbo, morate izpolniti naš obrazec za zahtevo za nekaj informacij. Če se odločite, da nam boste posredovali osebne podatke, naše spletno mesto zbira samo podatke, ki jih obiskovalci posredujejo prostovoljno. Zbirali in shranjevali bomo naslednje osebne podatke:

Obisk spletnega mesta

Dobrodošli v Ocean-Components.com. Pri Ocean-Components.com se z vašo zasebnostjo in varovanjem osebnih podatkov ravna zelo spoštljivo. Naslednja izjava vas bo seznanila z načinom uporabe in upravljanja zbranih informacij. Vsakič, ko obiščete Ocean-Components.com, naš strežnik samodejno prepozna in zabeleži vaš IP naslov. IP naslov je v bistvu naslov računalnika, ki vloži zahtevo spletnemu strežniku. V tej izmenjavi podatkov ni pridobljenih nobenih osebnih podatkov ali podrobnosti - brskalnik obiskovalcev ni zasnovan za zagotavljanje teh informacij.
Pri Ocean-Components.com se IP-naslovi obiskovalcev občasno pregledujejo in analizirajo z namenom spremljanja in učinkovitega izboljšanja samo našega spletnega mesta, zunaj Ocean-Components.com pa jih ne bo mogoče deliti. Med obiskom spletne strani vas lahko prosimo za kontaktne podatke (e-poštni naslov, telefonsko številko, številko faksa in naslove za pošiljanje / zaračunavanje). Te informacije se zbirajo prostovoljno - in samo z vašo odobritvijo.

Varnost

Ocean-Components.com vsebuje vsebino, storitve, oglaševanje in druge materiale, ki povezujejo na spletno stran, ki jo upravljajo tretje osebe. Nimamo nadzora nad osebnimi podatki, ki jih zbirajo ta spletna mesta, in ne odgovarjamo za točnost in vsebino teh spletnih mest.
Ta dokument obravnava samo uporabo in razkritje informacij, ki smo jih zbrali, različni pravilniki se lahko uporabljajo za tretje osebe. Ocean-Components.com ne nadzoruje drugih spletnih mest in ta pravilnik o zasebnosti zanje ne velja. Svetujemo vam, da se po potrebi sklicujete na politike zasebnosti teh tretjih oseb.

Piškotki

Piškotki so preproste besedilne datoteke, nameščene na vašem trdem disku, in prav tako varne kot vsi drugi podatki, shranjeni v računalniku. Piškotke ustvarjajo spletna mesta in se uporabljajo za shranjevanje podatkov za udobje obiskovalca. Piškotka ne sme uporabljati spletno mesto, ki ni tisto, ki ga je ustvarilo, niti brati podatkov iz vašega računalnika, razen podatkov, shranjenih v njem. Podatki, ki jih bomo izbrali za shranjevanje v piškotke, morda ne vključujejo finančnih podatkov, kontaktnih podatkov ali drugih osebnih in občutljivih podatkov. Naše spletno mesto uporablja piškotke samo, da se spomni preferenc naših obiskovalcev, da bi oddali vsebino, ki jo potrebujejo posebej.

Splošno

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo našo politiko zasebnosti brez predhodnega obvestila.