Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Kakovost

Temeljito preučimo kvalifikacijo dobaviteljevega kredita, da nadzorujemo kakovost že od samega začetka. Imamo lastno ekipo QC, ki lahko spremlja in nadzoruje kakovost v celotnem postopku, vključno s prihodom, skladiščenjem in dostavo. Vsi deli pred odpremo bodo odposlani v naš QC oddelek, za vse dele, ki jih ponujamo, ponujamo enoletno garancijo.

Naše testiranje vključuje:

Vizualni pregled

Uporaba stereoskopskega mikroskopa, videz komponent za 360 ° vsestransko opazovanje. Osredotočenost statusa opazovanja vključuje embalažo izdelkov; vrsta čipa, datum, serija; stanje tiskanja in embalaže; razporeditev zatičev, koplanarna s prevleko na ohišju in tako naprej.
Vizualni pregled lahko hitro razume potrebo po izpolnjevanju zunanjih zahtev originalnih proizvajalcev blagovnih znamk, antistatične standarde in standarde vlage ter ne glede na to, ali se uporabljajo ali prenavljajo.

Preizkušanje funkcij

Vse preizkušene funkcije in parametri, imenovani test s polno funkcijo, v skladu s prvotnimi specifikacijami, opombami aplikacij ali spletnim mestom odjemalca aplikacij, celotna funkcionalnost preizkušenih naprav, vključno z DC parametri preskusa, vendar ne vključuje funkcije parametrov AC del analize in preverjanja neprostornega testiranja mej parametrov.

Rentgen

Rentgenski pregled, prehod komponent znotraj 360 ° vsestranskega opazovanja, da določite notranjo strukturo komponent, ki se preskušajo, in stanje povezave s paketom, lahko vidite veliko število vzorcev, ki se testirajo, so enaki, ali mešanica (Mešane) težave nastanejo; poleg tega imajo s specifikacijami (podatkovni list) drug drugega, kot da razumejo pravilnost vzorca, ki se preskuša. Stanje povezave preskusnega paketa, če želite izvedeti več o čipu in povezavi paketa med zatiči, je normalno, da izključite kratek stik ključa in odprtega kabla.

Testiranje topljivosti

To ni metoda odkrivanja ponarejenih izdelkov, saj se oksidacija odvija naravno; vendar je pomembno vprašanje funkcionalnosti in je še posebej razširjen v vročem, vlažnem podnebju, kot sta jugovzhodna Azija in južne države v Severni Ameriki. Skupni standard J-STD-002 določa preskusne metode in sprejme / zavrne merila za potisno luknjo, površinsko namestitev in BGA naprave. Za naprave s površinsko namestitvijo, ki niso BGA, je uporabljen potopni videz in pred kratkim je bil v naš paket storitev vključen „preizkus keramične plošče“ za naprave BGA. Naprave, ki so dobavljene v neprimerni embalaži, sprejemljivi embalaži, vendar so starejši od enega leta ali na zatičih prikazujejo kontaminacijo, priporočamo za preskušanje topljivosti.

Dekapsulacija za preverjanje Die

Uničevalni test, ki odstrani izolacijski material sestavnega dela, da razkrije matrico. Nato se matrica analizira z oznakami in arhitekturo, da se določi sledljivost in pristnost naprave. Moč povečevanja do 1.000x je potrebna za prepoznavanje oznak matrice in površinskih anomalij.