Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Arduino bo jutri gostil konferenco covid-19

Arduino-logo

Odprta bo za »vsakogar, ki trenutno uporablja naprave, združljive z Arduino, v okviru projekta oblikovanja in izdelave ventilatorjev, respiratorjev ali drugih naprav za boj proti covid-19. Če so zdravnik, akademik, strokovno podjetje, strokovni raziskovalec ali inovator - vsi so dobrodošli, da se jim pridružijo, «pravijo v organizaciji.

Cilj konference je izmenjava idej in zmanjšanje podvajanja, ki se ga je Arduino zavedal: „Veliko ljudi porabi dragocen čas za reševanje izzivov, ki so jih že obravnavali drugi. Obstaja tudi veliko ekip z različnimi močmi in nabori spretnosti, ki bi bilo bolje delati skupaj kot narazen. "

Udeležencem bomo ponudili pomoč pri:


Zadnja točka je najpomembnejša, po besedah ​​ustanoviteljev Arduina David Cuartielles in Massimo Banzi: "Tako da lahko usmerjajo zahteve in potrdijo modele, da imajo najbolj pozitiven učinek", ki je dodal: "Moramo narediti boljše, biti bolj učinkoviti, sodelujemo in združimo prizadevanja za rešitev teh težav in dosežemo svoj skupni cilj hitreje in učinkoviteje. "

Spletno mesto konference je tukaj

Po Arduinovih besedah ​​pozna veliko projektov, ki temeljijo na Arduinu, ki naj bi pomagali bistvenim delavcem med izbruhom leta 19. "Prizadeli smo si ponuditi svojo pomoč, podariti nekaj strojne opreme, zagotoviti inženirsko podporo in narediti vse, kar lahko."

K njej so pristopile tudi univerze, raziskovalne ustanove in podjetja, ki sprašujejo o razpoložljivosti velikih arduino plošč - zlasti Uno, Mega, Nano in Nano 33 BLE - za podporo izdelavi osebne zaščitne opreme (OZO), ventilatorjev in druge opreme .

„Kot odgovor smo te časovno kritične projekte dali prednostni poti s pomočjo naše dobavne verige in distribucije
partnerji. "

Poznavanje teh projektov je pokazalo podvajanje projektov in priložnosti za sodelovanje.

Tukaj je forum Arduino za projekte, ki jih pokrivajo 19