Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Melexis lansira senzor Hallo efekta za električno krmiljenje

Z delovno temperaturo med -40℃  in 160 ℃, podjetje pravi, da naprava združuje visoko linearnost z odlično toplotno stabilnostjo, vključno z nizkim odmikom in nagibom občutljivosti.

Bilo je drazvit kot varnostni element zunaj konteksta (SEooC) in ustreza standardu ISO 26262 in AEC Q-100 razred 0. hall-effect

Če podpira funkcionalno varnostno raven ASIL-C v digitalnem (SENT ali SPC) načinu in ASIL-B v analognem načinu, lahko IC zazna notranje okvare in vstopi v varno stanje, da prepreči nenamerno vedenje vozila.


Paket TSSOP-16 vključuje tudi dve odvečni matri, ki omogočajo podporo za varnostno pomembne aplikacije, kot so krmilni in zavorni sistemi.

IC z dvokapnim efektom se lahko uporablja tudi v avtomobilskih in industrijskih primerih brezkontaktnega zaznavanja položaja, vključno s senzorji navora krmiljenja, pospeški, zavorami ali senzorji pedala sklopke, absolutnimi senzorji linearnega položaja, senzorji nivoja plovca, brezkontaktnimi potenciometri, majhnimi oz. kotni senzorji položaja in majhni senzorji položaja giba.

Programirano merilno območje in večtočkovno umerjanje omogočata fleksibilnost, raznolikost izhodnih protokolov pa omogoča, da se en IC uporablja v več aplikacijah.

Kratki protokol kode PWM omogoča merjenje in posredovanje ob zaznavi sprožitvenega impulza.

To pomeni, da je mogoče do 2 kHz sinhronizirati do štiri senzorje, kar omogoča hkratne magnetne meritve z detergentno zakasnitvijo.

Poleg tega, trdi Melexis, IC odlikuje velika hitrost osveževanja in nizek hrup, kar omogoča visoke hitrosti krmiljenja.

Naprava ima tudi 48-bitno programirljivo identifikacijsko številko.

Znotraj običajne delovne temperature in pri običajni napajalni napetosti med 4,5-5,5 je njegova značilna glavna taktna frekvenca 24MHz s ± 3,5% skupnega premika.

Naprava lahko vzdržuje napajalno napetost od 28V do 48 ur ali 37V do 60 sekund, vendar podjetje trdi, da izpostavljenost absolutnim najvišjim dovoljenim pogojem za daljša obdobja lahko vpliva na zanesljivost.