Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Diferenčni obseg baterij Wi-Fi za avtomobile

TiePie-automotive-scopes

Ti "WiFiScopes označujejo nov razvoj TiePie inženiringa, prvega in edinega avtomobilskega avtomobila, povezanega z Wi-Fi
testne merilne lestvice z diferencialnimi vhodi, "so sporočili iz družbe, ki je prejšnji teden predstavila štiri splošne namenske vhodne področja Wi-Fi. "Različni avtomobilski obsegi so vsak dan osciloskopi za avtomobilske inženirje in so lahko
uporablja se prek povezave LAN, Wi-Fi ali WAN Ethernet, vendar še vedno s povezavo USB 2.0 / 3.0. "

Vgrajena baterija omogoča popolnoma brezžične diferencialne meritve s popolno galvansko izolacijo, žični Ethernet pa omogoča delovanje na dolge razdalje. "S povezavo WiFi lahko brezžične meritve opravimo na avtomobilu, kjer računalniku ni treba poleg avtomobila," je dejal TiePie in dodal, da posebnega znanja o omrežjih ni potrebno in s tem povezan "večkanalni" računalnik Programska oprema predstavlja razpoložljive instrumente USB in omrežne instrumente, ki jih želite izbrati.

Nenehno pridobivanje podatkov v realnem času je možno prek WiFi, LAN, WAN ali USB, pri čemer se lahko hitrost spreminja glede na vmesnik - najvišja razpoložljiva vrednost je 200Msam / s.


Diferencialne meritve potekajo prek enega konektorja BNC, samo eno področje uporabe (glej spodnjo tabelo) ima možnost enojnega konca.

Poleg programskega načina lahko povezana programska oprema deluje z instrumenti kot: analizator spektra, zapisovalnik podatkov, voltmeter ali analizator protokolov - rezultati se lahko prikažejo v grafih, tabelah in na zaslonih v obliki merilnika.

Programska oprema vključuje avtomobilske lastnosti, kot so: signal ročične gredi se lahko pretvori v graf vrtljajev motorja (vrtljajev v minuti) ali pa se prikaže kot kota gredi ročice. Signali delovnega cikla in signali, modulirani s širino impulza, na primer za pogon ventilov, se lahko pretvorijo v grafe.

Hitro nastavljanje omogoča izbiro meritev z nekaj miškimi urami. Na voljo jih je več kot 700, tudi za običajne avtomobilske senzorje in pogone, vsak vsebuje potreben instrument
nastavitve, primeri signalov in osnovne informacije o priključitvi instrumenta.

TS610004DW-XMSG TS605004DW-XMSA TS5004DW
Največji vzorec / s 1G 500 milijonov 50M
Resolucija 8/12/14 / 16bit 8/12/14 / 16bit 12/14 / 16bit
blažilnik 256 točk 256 točk 128kpoint
pasovno širino 250MHz 250MHz 50 MHz
vhodi diferencial /
enojni
diferencial diferencial
SureConnect vsak kanal vsak kanal vsak kanal
drugo SafeGround
na vsakem kanalu
zmanjšana moč
zmanjšan hrup
osnovna cena E 2128.00 E 1794.00 E 1888.00

Obstaja spletna stran.